Over mij

Over mij

Mijn naam is Lianne Pere en samen met mijn twee dochters Iris en Sanne en mijn partner Rogé woon ik in Haalderen.

Mijn grootste hobby is denk ik toch wel haken en daarnaast lees ik graag. Ik ben altijd al fan van mooi papier en mooie kaarten geweest en volgens de kenners bij mij thuis ook van mooi glaswerk. Met mijn 'even snel iets doen' gaat er dan ook regelmatig iets mis en is er weer plaats voor ander glaswerk. Maar ja, ik ben negen van de tien keer positief dus scherven brengen geluk.

Na het overlijden van mijn man en vader van Iris en Sanne, moest ik gaan zoeken hoe ik verder wilde gaan met de winkel. Dat heeft wel even geduurd, maar inmiddels heb ik daar, met hulp van Rogé en mijn ouders, goed mijn draai in gevonden.

De winkel is bestaat uit twee delen. Aan de ene kant van de winkel, Roline Fournituren & Katoen, zijn naast bandjes, kantjes, knopen en elastiek heel veel bolletjes brei- en haakgarens te vinden. Ook mijn favoriete garen; Catania Katoen van Schachenmayer. Ook de DMC mouliné borduurgarens ontbreken niet. Breng ook eens een bezoekje aan de website www.fourniturenenkatoen.nl

Aan de andere kant van de winkel zijn mooi spulletjes en bijzondere kaartjes te vinden. Op deze website probeer ik je een beeld te geven van wat er in de winkel te vinden is. 

Ik vind het leuk om je te helpen met uitzoeken van iets. Of het nu om een mooie, bijzondere of droevige gebeurtenis gaat. Ik weet zeker dat je met iets passends de deur uit gaat. En vertel gewoon wat je zoekt of waar het om gaat. Inmiddels ben ik wel wat gewend en kan ik wel wat aan. Samen kunnen we dan iets speciaals bij elkaar zoeken.

En dan de vraag; hoe kom ik aan de naam Roline. Jaren geleden paste de naam niet meer bij hetgeen in de winkel te koop was. Er moest een nieuwe naam bedacht worden. Er moest een nieuwe lijn uitgezet worden. Zo werd al snel de werknaam Ro-line geboren. En dat is het ook gebleven. Op z'n Engels; Roline. En ik ben er blij mee.

Nu nog zorgen dat de website op orde komt en dan kunnen we voor mijn gevoel volle vaart vooruit.

Hopelijk tot ziens in de winkel!@

Lianne